Armor Printing Solutions

Samen met onze partner Armor Printing Solutions bieden we u door middel van de Revialis verzamelbox een eenvoudige, veilige, duurzame en gecertificeerde oplossing voor het afvoeren en recyclen van uw lege inkt- en tonercartridges. Volle verzamelboxen worden gratis opgehaald. Nieuwe verzamelboxen kunt u bestellen bij Staples via uw reguliere orders.

Als u aan het programma wilt deelnemen, registreert u zich op: staples-collect.com.

Na ontvangst van uw inlogaccount heeft u toegang tot uw gepersonaliseerde ‘collection portal’. Hierin vindt u onder andere een dashboard met real-time track & trace, geschiedenis én rapportage van uw afhaalopdrachten, uw prestaties op gebied van CO2-reductie, nieuws, en diverse documenten zoals afvalcertificaten.

Heeft u vragen over uw afhaalopdracht, neem dan via de portal contact op met uw vaste contactpersoon bij Armor.

Met Staples Solutions heeft u niet alleen een leverancier die de verantwoordelijkheid voor uw bedrijf deelt, maar ook een adviseur die u graag helpt om uw duurzaamheidsdoelen te realiseren. Wij werken er hard aan om u te helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen door oplossingen te ontwikkelen met milieuvriendelijke producten, milieurapportages en recycling van lege cartridges. Uw persoonlijke accountmanager werkt nauw met u samen om een programma samen te stellen waarmee u uw specifieke doelstellingen kunt realiseren.